top of page

 

​Wie ben ik?

Mijn naam is Fanny Engeldal.

Nadat ik een aantal jaren geleden mijn opleiding tot gewichtsconsulent had afgerond, merkte ik dat alleen een gezond menu voorschrijven niet genoeg was. Vaak was er meer aan de hand waarom mensen veel aankomen, of juist veel afvallen.

Al snel werd ik getriggerd met vraagstukken als; waarom vervallen mensen in bepaalde eetstoornissen, waarom kiezen we niet voor alleen gezond eten.

Maar het ging ook verder naar vragen als; waarom wordt de ene persoon ziek en de ander niet. Waarom is de ene persoon allergisch voor bepaalde stoffen en de ander niet.

Op deze manier werd mijn interesse gewekt voor Sensi therapie, Life coaching en Gedragscoach. Dat laatste voornamelijk gericht op mensen die graag af willen vallen, maar steeds weer in dezelfde valkuilen stappen. Deze coaching is zowel online als ook in de praktijk mogelijk.

Door in mijn Praktijk zowel Sensi therapie, Reiki, Coaching en Gewichtsconsult aan te bieden, ben ik ervan overtuigd dat ik een ieder kan helpen met zijn vraagstuk, lichamelijke ongemakken, afvallen, etc. Ieder persoon is anders en iedereen bewandelt zijn eigen pad. Wat voor de ene persoon heel goed werkt, hoeft voor de ander niet te werken.Wat er in de ene behandeling goed heeft gewerkt, hoeft in de volgende behandeling niet goed te werken.

Het streven is om met zo min mogelijke behandelingen het gewenste resultaat te bereiken.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk!

bottom of page