top of page

Zit je gewoon niet zo lekker in je vel, of heb je ongemakken waar je maar niet van af komt? Dan is Sensi therapie iets voor jou!


WAT IS HET

Bij Sensi therapie geloven we erin dat bepaalde ongemakken vanuit het lichaam komen. Door zogeheten thema’s in het lichaam, ontstaan er blokkades in de energiebanen wat resulteert in een psychische of lichamelijke ongemak, allergie of ziekte. Via Sensi therapie zoek ik deze blokkades op en haal ze weg. Let wel, met Sensi therape behandel ik mensen en geen ziektes!

HOE WERKT HET

Om de blokkades weg te nemen gebruik ik een combinatie van verschillende technieken, afgestemd op de persoon en op het moment. De technieken komen bijvoorbeeld voort uit:

  • Voeding- en allergiemeting
  • Drukpuntmassage
  • Holistic Pulsing
  • EFT

HOE LANG DUURT HET

Een behandeling duurt meestal tussen de 45 minuten en anderhalf uur. Dat kan per behandeling verschillen. Het is maar net wat er op dat moment voor jou nodig is.


HOE VAAK MOET JE HET DOEN

met sensi therapie bereik je snel resultaat. Er zal na elke behandeling gekeken worden of het goed is om nog een afspraak te maken. Er kan niet van tevoren een behandelplan gemaakt worden, omdat er zomaar met 1 tot 4 behandelingen al resultaat kan zijn. Maar ook dit zal echt per moment bekeken moeten worden.

bottom of page