top of page

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om stress en spanning los te laten, maak dan snel een afspraak voor een Access Bars® behandeling.

WAT IS HET

  • spanningen en stress ontladen?
  • oude ballast opruimen?
  • kiezen voor jezelf?
  • rust in je hoofd en lichaam?

Access Bars® is een mooie manier om overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los te laten. Door 32 punten op je hoofd lichtjes aan te raken wordt alles wat je jaren opgeslagen hebt losgelaten waardoor er rust en ruimte in je hoofd en lichaam ontstaat. Je krijgt als het ware een reset van je lichaam.

HOE WERKT HET

Tijdens een sessie lig je comfortabel op een behandeltafel. Ik zal zachtjes 32 punten op je hoofd aanraken. Door deze aanrakingen zal er energie gaan stromen en overtollige ballast losgelaten worden. Op die manier zal er rust en ruimte in je hoofd en lichaam ontstaan.

Je krijgt als het ware een reset van je lichaam.

Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin heeft onderzoek verricht en toont daarbij aan dat een behandeling een heilzame werking heeft op de thalamus. Een belangrijk gebied in de hersenen die de meest binnenkomende zintuiglijke prikkeling verwerkt.

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau? Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Tijdens en na een behandeling nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beïnvloed. Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden.


HOE LANG DUURT HET

Een sessie zal rond een uur tot anderhalf uur duren. Dat hangt er maar net van af wat je lichaam op dat moment nodig heeft.


HOE VAAK MOET JE HET DOEN

Dat is jouw keuze. Als je eenmaal een behandeling hebt gedaan, dan voel je zelf aan wanneer je weer een behandeling nodig hebt.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. In het beste geval verandert je leven ten goede.

bottom of page